Eğitim Sen Bolu Şube KHK’larla İhraç Edilen Arkadaşlarımızla Dayanışma Konseri Düzenledi.

Eğitim Sen Bolu  şube, sanatçı Tolga Çandar’ı davet ederek KHK’larla  ihraç edilen  arkadaşlarımızla dayanışma konseri düzenledi.

Konsere emek örgütleri, eğitim emekçileri, veliler ve Eğitim Sen dostları yoğun katılım gösterdi.
Eğitim Sen  Genel Sekreteri Keskin Bayındır, Eğitim Sen Merkez Kadın  Sekreteri Derya Yulcu , Eğitim ve Yüksek Öğretim Sekreteri Özgür Bozdoğan’ın  da katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici yaptı.
bolu4
Gezici konuşmasında “bütün engellemelere rağmen dayanışma konserimize katılan herkese yürekten teşekkür ederim dedi.
Yeni bir rejim inşası yaşıyoruz. Bu yeni rejim 1923 Cumhuriyet rejiminin tüm aydınlanma birikimine  savaş açmış  ve yeni rejime rıza üretimi için okullarımız aracı kılınmıştır. Biz bunun parçası olmayacağız. Laik, bilimsel, demokratik ve nitelikli kamusal eğitimi tüm yurttaşlarımız için talep etmeye devam edeceğiz. Özgür eşit yurttaşlar olarak bir arada barış içinde yaşam ve bu ülkeye onurlu bir gelecek sözümüz var. Bu  mücadele de bedel ödetilmeye çalışılan arkadaşlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. KHK lar gidecek biz kalacağız ve mutlaka kazanacağız” dedi.
bolu3
Eğitim Sen Genel Sekreteri Keskin Bayındır,  Bolu Şube yürütme kuruluna ve  bu dayanışmaya omuz veren herkese teşekkür ederek, hayatın her alanında baskıcı ve gerici müdahaleleri olan AKP iktidarına karşı yılmadan Emek, Demokrasi ve Barış Mücadelesi veren bir örgütüz. Tekci bir zihniyete, kendinden olmayan herkese düşman kesilmiş bu anlayışa karşı mücadeleyi yükseltmekten başka çaremiz yok.
Biz uzun bir mücadele tarihi olan bir sendikayız ve her dönemde baskı,sürgün ihraç her türlü bedeli ödemiş bir sendikayız. Mücadele ve dayanışmanın da  en güzel örneklerini vermiş sendikayız. OHAL’in uzatılmasına da tepki gösteren Bayındır derhal demokrasi talep ediyoruz dedi. KHK’lar gidecek biz kalacağız, mutlaka geri döneceğiz dedi. Dayanışmayı büyüten herkesi dostlukla selamlıyorum dedi.
bolu2
Eğitim-Sen\'e Üye Ol! - Ön Üyelik Formu